Visitekaartje van jouw bedrijf

Bedrijfsreportage

De fotograaf van Fotostudio 87 staat uiteraard 100 procent achter de uitspraak dat beelden meer zeggen dan woorden. Alleen wist je dat het ook daadwerkelijk bewezen is dat goede en recente foto’s op een website de aandacht van potentiële klanten langer vasthouden? Een bedrijfsreportage is dan ook uitermate geschikt om te laten zien waar jullie als bedrijf voor staan. Niet alleen geeft het een inkijkje binnen de werkomgeving, het laat ook de gezichten achter een bedrijf zien. En laat dat nou net aanspreken bij jouw potentiële klant! Ben je ondertussen nieuwsgierig geworden naar hoe zo’n bedrijfsreportage eruit kan komen te zien? Scroll dan alvast naar beneden voor een aantal voorbeelden van succesvolle bedrijfsreportages of neem een kijkje bij de andere mogelijkheden met bedrijfsfotografie. Indien gewenst kunnen wij ook zakelijke portretfoto’s maken.

Maak een verpletterende eerste indruk met een bedrijfsreportage

Tegenwoordig is de website hét visitekaartje van je bedrijf. Om de look and feel helemaal af te maken is het belangrijk dat er goed beeldmateriaal wordt toegevoegd aan de website. De kwaliteit van de foto’s reflecteert namelijk op de verwachtingen van uw producten of diensten. Zien de foto’s er professioneel uit, dan zal jouw (potentiële) klant meer vertrouwen krijgen en eerder overgaan tot aanschaf van het product of afname van de dienst. En daar kan Fotostudio 87 bij helpen!

fotografie glazenwasser
zakelijke fotografie
zakelijke fotografie tandarts

Zet jezelf in the picture

Bedrijfsreportage als visitekaartje voor jouw bedrijf

Afgestemd op jouw wensen

Samen met jou bedenken we welke foto’s nodig zijn. We gaan met je in gesprek en stellen hierbij een aantal vragen. Wie is de doelgroep? Waar ligt jullie kracht en welke elementen moeten daarom naar voren komen? Vertel ons alles over het bedrijf en wat jij wil dat wordt uitgestraald!

Hoge kwaliteit

Ga je de foto’s gebruiken voor drukwerk of online marketing? Je bent in ieder geval gegarandeerd van de beste kwaliteit! Alle foto’s worden voor levering handmatig gecorrigeerd zodat deze aansluiten bij de huisstijl.

Voor ieder budget

We zijn graag transparant als het gaat over de kosten en bedenken graag een passende oplossing die past bij het budget. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

bedrijfsreportage laadpaal
zakelijke fotografie kunst vrouw met schilderij

De mogelijkheden voor een passende bedrijfsreportage

Wat voor soort bedrijf dat van jou is, er is voor iedere branche een scala aan mogelijkheden wanneer het gaat om het maken van een bedrijfsreportage. Zo kunnen er foto’s gemaakt worden van de werkzaamheden, een bepaalde locatie of van een specifieke werkwijze. Daarnaast is het ook aan te raden om de gezichten achter het bedrijf in beeld te brengen. Portretten van medewerkers doen het altijd goed en zijn ondertussen onmisbaar geworden bij het maken van een bedrijfsreportage.

Fotostudio 87 komt bij jou op locatie langs om een reeks diverse beelden te schieten van uw bedrijf. Op die manier komen alle facetten van het bedrijf aan bod en ontstaat er een zeer compleet plaatje van uw product of dienst. Voorafgaand aan de shoot nemen we uitvoerig door wat je wensen zijn, zodat het resultaat van de bedrijfsreportage altijd volledig naar wens is.

Comfortable sfeer bij Fotostudio 87

Een veelgehoord argument om niet te kiezen voor een bedrijfsreportage is dat medewerkers zich oncomfortabel voelen wanneer zij gefotografeerd worden. Hier hoef je je geen zorgen over te maken wanneer je een bedrijfsreportage boekt bij Fotostudio 87. Wij zorgen namelijk altijd voor een ontspannen sfeer waarbij de geportretteerden het niet eens zullen doorhebben dat ze aan het poseren zijn. Dit resulteert in een prettige ervaring van de fotoshoot en bovendien levert het de meest spontane en echte beelden op!

Het zal niet de eerste keer zijn dat ik als fotograaf achteraf te horen krijg dat mensen die het normaal gesproken vervelend vinden om op de foto te gaan, het erg leuk vonden dat er een fotoshoot heeft plaatsgevonden. Deze ongedwongen manier van fotograferen betaalt zich uit in een oprechte serie aan foto’s die helemaal aansluiten bij wat jij wilt uitstralen als bedrijf.

crossfit fotografie zakelijk
Fotografie mondhygieniste vrouw met kind
zakeiljke fotoshoot dierenarts amersfoortweg dierenkliniek
Fotografie tandarts praktijk kind

Laat een unieke bedrijfsreportage maken

Fotostudio87 heeft bedrijfsreportages mogen maken voor diverse ondernemingen. Denk aan schoonmaakbedrijven, tandartsen, schoonheidsspecialisten en kappers.

Om succesvol resultaat te boeken, zullen de foto’s niet zomaar worden gemaakt. Wij beginnen altijd met een goed gesprek, zodat wij kennis kunnen maken met elkaar, maar ook met de sterke punten van het bedrijf. Daar draait het immers om! De sterke punten van uw onderneming zullen terugkomen in de foto’s. Wat is de huisstijl? Hoe zou je het bedrijf omschrijven? En welke uitstraling wil je overbrengen?

Er wordt altijd gekeken naar wat jouw wensen zijn en hoe dit het beste vertaald kan worden naar beeld. Denk ook aan de locatie waar je de foto’s wil laten schieten. Bijvoorbeeld op de werkvloer, een andere locatie of in de studio. Samen komen wij tot de mooiste beelden!

Bedrijfsreportage boeken bij Fotostudio 87

Wanneer je een professionele bedrijfsreportage boekt bij Fotostudio 87, maak je gegarandeerd een goede eerste indruk bij zowel potentiële klanten als bestaande klanten.

Naast dat de beelden van een bedrijfsreportage uitermate geschikt zijn om op de website te plaatsen, adviseren wij ook om ze in te zetten op social media. Facebook, Instagram en LinkedIn zijn tegenwoordig immers net zo goed het visitekaartje van het bedrijf. En sterke en recente foto’s zijn daarvoor onmisbaar.

Boek vandaag nog een bedrijfsreportage bij Fotostudio 87 en samen zullen we zorgen voor het beste resultaat. Succesvol ondernemen start nu eenmaal bij een goede uitstraling. Fotostudio 87 kan je helpen met het overbrengen van sfeer en uitstraling, dankzij onze professionele bedrijfsreportage. Er wordt altijd gekeken naar wat jouw wensen zijn en hoe dit het beste vertaald kan worden naar beeld.

Alleen samen komen we tot de mooiste beelden! Neem contact op door te mailen naar [email protected] of vraag een offerte aan.

zakelijke fotoshoot laadpaal man en vrouw
fotografie laadpaal
fotografie elektrische auto man

Neem contact op voor meer informatie

Offerte aanvraag

Niets is mooier dan eigen, unieke beelden die zijn vormgegeven in de stijl die bij jouw organisatie past. Samen met jou streven wij naar een perfect resultaat, waarbij het verhaal en emoties de uitkomst zijn.

Wil je ook je ideeën omzetten tot bijzonder beeld en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend informatie aan via dit formulier of neem contact op met de studio: 036 30 300 16.