Blog

De ideale loveshoot boek je bij Fotostudio 87

16 april 2020

Loveshoot fotograaf

Heb jij de liefde van je leven gevonden en leg je dit graag vast? Een loveshoot bij Fotostudio 87 is de perfecte manier om jullie liefde te vieren! Bepaal zelf of je voor een casual, romantische of een gewaagde fotoshoot gaat. Onze loveshoot fotograaf is in staat om al snel de dynamiek tussen jullie te ontdekken en legt dit op een professionele manier vast. De fotograaf zorgt niet alleen voor prachtige foto’s, maar ook voor een ontspannen sfeer tijdens de shoot. Jouw koppel fotoshoot bestaat ten slotte uit het tonen van spontane momenten, emotie en is vol interactie. Op elkaar gefocust zijn en plezier hebben zijn de meest waardevolle ingrediënten voor een geslaagde fotoshoot. Onze fotograaf is nauw betrokken, geeft altijd tips en brengt je op nog meer ideeën.

Liefdes fotoshoots worden vaak geboekt door verloofde stellen, maar je kunt natuurlijk ook zonder trouwplannen jullie liefde laten vastleggen. In dit artikel bespreken we wat je precies kunt verwachten tijdens deze duo shoot en delen we koppel poses.

Wat kun je verwachten tijdens een loveshoot?

Bij Fotostudio 87 heb je de mogelijkheid om jullie loveshoot naar wens in te vullen. Je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wilt!

Tijdens de sessie krijg je natuurlijk alle tijd voor elkaar. Dit is de kans om te laten zien wat je voor elkaar betekent. Iedere foto wordt met zorg in beeld gebracht met optimaal afgesteld licht. Kwaliteit staat op de eerste plek! Daarnaast vinden wij variatie tijdens de loveshoot erg belangrijk. Je mag daarom drie verschillende outfits meenemen naar de set en tussentijds wisselen van kleding.

Om de liefdes fotoshoot volledig in stijl te doen, is het uiteraard mogelijk om een visagiste en hairstylist bij te boeken. Kies dan voor de extra optie ‘’Visagie & Hair’’. In 60 minuten krijg jij een nieuwe look die aansluit op je wensen. Tot slot volgt er een fotopresentatie waarin wij de foto’s laten zien in kleur en zwart/wit. Samen kunnen jullie bepalen welke foto’s het beste tot hun recht komen. Jullie bepalen zelf dus de uiteindelijke selectie van foto’s.

ideale love fotoshoot van stelletje

Loveshoot ideeën en tips

Een duo shoot is de perfecte gelegenheid om uit te spreken wat je zo leuk aan elkaar vindt. Hoe vaak neem je nu echt de tijd om te laten zien wat je voor elkaar betekent? Dit is jullie quality time moment voor de camera! Het kan verschillende kanten opgaan, dus is handig om alvast inspiratie op te doen op bijvoorbeeld Pinterest. Hieronder wat loveshoot ideeën en tips voor de meest romantische kiekjes.

  1. Bepaal een thema die bij jullie persoonlijke smaak past voor het mooiste resultaat. Uiteraard denkt onze fotograaf met jullie mee, maar toch is het handig om zelf een beeld te hebben. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden zoals het herbeleven van het huwelijksaanzoek moment of foto’s laten maken tijdens jullie favoriete bezigheid. Bespreek samen met ons de mogelijkheden!
  2. Het is leuk om tijdens een duo shoot gebruik te maken van voorwerpen met een speciale betekenis. Denk bijvoorbeeld aan kaartjes van het eerste concert waar jullie samen naartoe waren of een foto van toen jullie elkaar net ontmoet hadden. Speelt je geliefde een gitaar of ander instrument? Neem maar mee naar de set en speel een liedje voor haar!
  3. De timing van de shoot heeft effect op elk element, zoals de kledingkeuze. Het is verstandig om de sessie te plannen voor hetgeen waar je de foto’s voor zou willen gebruiken. Op basis hiervan kun je de juiste outfits uitkiezen. Je kunt ervoor zorgen dat de outfits met elkaar matchen, maar nog belangrijker: ze moeten bij het moment passen!

Boek nu een afspraak bij onze loveshoot studio

Ben jij helemaal overtuigd en wil je graag een romantische koppel fotoshoot boeken met je geliefde? Op onze Love fotoshoot pagina lees je meer over de verschillende pakketten en hoe je kunt boeken. Wil je gelijk even overleggen met onze fotograaf? Dit is uiteraard mogelijk. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 036 30 300 16 of stuur een e-mail naar [email protected]. We horen graag van je!

BEKIJK OOK:

ideale love fotoshoot van stelletje

RECENTE BERICHTEN

ZOEK OP CATEGORIE