Deze fitness foto’s zijn gemaakt tijdens onze Sport en Fitness Fotoshoot.

Boek eenvoudig en snel

Overtuigd van deze sport en fitness foto’s?

Lees meer over deze fotoshoot op de pagina Sport en Fitness Fotoshoot of boek hem direct via het reserveringsformulier hieronder. Kies je voordeelpakket en vul desgewenst aan met visagie & hairstyling. Doorloop de stappen van het reserveringsproces en betaal eenvoudig en veilig via iDeal.

Laden...

Mooie Fitness Foto’s

Ben je op zoek naar mooie fitness foto’s? Dan kun je die laten maken door Fotostudio 87. De fitness fotograaf, Remco van den Braak, is zelf actief crossfitter en begrijpt als geen ander waarom jij graag fitness foto’s wil laten maken van jouw fitte body.

Bekijk alvast de mogelijkheden voor fitness foto’s op de pagina Sport & Fitness Fotoshoot. En het is ook leuk om een sport fotoshoot cadeau te doen! Bekijk op de pagina cadeaubonnen welke opties er allemaal zijn.

Fitness fotografie

Je let op wat je eet, je traint uren in de sportschool, je doet aan conditie- en krachttrainging en je moet het afzien bij een halfuurtje HIT. Maar het resultaat mag er dan ook wezen! Een mooi strak lijf waar jij veel aandacht aan hebt besteed.

Je wil gezond en fit zijn, maar het is ook leuk om te zien dat de sportresultaten zichtbaar zijn. Het liefst wil je dat vereeuwigen. Dat kan! Met mooie fitness foto’s. Uiteraard moet je elke dag of week blijven trainen voor behoud van resultaat, maar hoe mooi is het dat je nu en late terug kunt kijken op jouw fitte periodes?

Sport foto’s

Naast fitness zijn er tal van sporten waarvoor we mooie sport foto’s kunnen maken. Denk aan kickboks foto’s, ballet en yoga foto’s, cross training foto’s en bodybuilding foto’s.

Voor mij als fotograaf en sportfanaat is het belangrijk dat jouw sportresultaten zo goed mogelijk uitkomen. Een mooi lijf met spierdefinities en finesse in combinatie met de sport die jij beoefent. Gebruik van sportaccessoires zijn dus altijd mogelijk bij onze sport & fitness fotoshoots.

Vervang sport selfies door mooie fitness foto’s

Je hebt het ongetwijfeld al een keer gedaan, of misschien al heel vaak: een sport selfie na je work-out. Waarschijnlijk gaf dat een tegenvallend resultaat. Net een iets te bezweet in het gezicht, futloos haar, slecht licht én een hele slechte achtergrond! Niet doen dus. De mooiste fitness foto’s worden gemaakt in een setting en met camera-aparatuur die het beste resultaat geven. En je hoeft geen fotomodel te zijn voor mooie foto’s: wij begeleiden jou met de juiste poses zodat jij er goed op staat en al jouw spieren goed belicht worden. Vervang nu je selfies door professioneel gemaakt fitness foto’s. Bekijk de mogelijk op de fotoshoot pagina Sport & Fitness.