Lingerie Fotoshoot

Wil jij een smaakvolle erotische fotoshoot in lingerie?

Tijdens de lingerie shoot laten we zien hoe mooi je bent. We leggen de nadruk op de prachtige vormen die je gekregen hebt of waar je al jaren zo hard voor traint.

Puur, uitdagend, stoer of verleidelijk? Jij bepaalt welke kant we van je vastleggen in deze erotische fotoshoot. Door de juiste aanwijzingen te geven fotograferen we jou op een smaakvolle manier zodat het niet ordinair wordt. Dat is waar we bij Fotostudio 87 goed in zijn!

We besteden graag net dat beetje extra aandacht aan de perfecte sfeer en een pose die jouw lichaam in lingerie flatteert. Boek deze erotische fotoshoot in lingerie om jezelf op een uitdagende manier vast te leggen.

We maken de foto’s die jij mooi vindt!

Lingerie Fotoshoot

Basic

Fotoshoot 30 minuten
+
20x30cm fotoafdruk
+
10 digitale foto’s

€ 249,-

Meest gekozen

Premium

Fotoshoot 45 minuten
+
20x30cm fotoafdruk
+
20 digitale foto’s
+
Tijdelijk: Luxe fotoalbum cadeau!

Normaal € 389,-

€ 299,-

Exclusive

Fotoshoot 45 minuten
+
20x30cm fotoafdruk
+
40 digitale foto’s
+
Tijdelijk: Luxe fotoalbum cadeau!

Normaal € 489,-

€ 399,-

Tot in de puntjes verzorgd

Visagie & hairstyling

Wil je het maximale uit je fotoshoot halen? Verwen jezelf dan met de luxe van visagie & hairstyling. Hou rekening met 1 uur voorbereidingstijd.

€ 150,-

Per fotoshoot is er gelegenheid om voor 1 vrouw en/of man de visagie en hairstyling te verzorgen. Wil je een fotoshoot met meerdere vrouwen? Neem contact op met de studio voor de mogelijkheden.

fotoshoot visagie en hairstyling

Kwaliteit lingerie shoot

We leveren uitsluitend kwaliteit. Iedere foto wordt daarom met de grootste zorg geschoten. Het licht wordt optimaal afgesteld, je krijgt duidelijke aanwijzingen voor een flatterende pose en de fotograaf doet er alles aan om jou op je gemak te stellen.

Jouw erotische fotoshoot is bijzonder en dat willen wij zo perfect mogelijk vastleggen met onze lingerie fotoshoot.

Stylen lingerie shoot

Kies je voor een spannend lingerie setje of combineer je dit met (bedekt) topless? Door het gebruik van typische kledingstukken als een blouse, kimono of sjaal laat je wat aan de verbeelding over.

Tijdens jouw lingerie fotoshoot mag je poseren in drie outfits. We weten namelijk dat het lastig is keuzes te maken en willen dat jouw lingerie shoot naar wens is.

Geef een fotoshoot cadeau

Voor een huwelijk of een jubileum is het geven van een cadeaubon voor een lingerie fotoshoot altijd een goed idee!
De cadeaubon voor een lingerie shoot kun je op verschillende manieren samenstellen: de waarde voor de fotoshoot aangevuld met een tegoed voor extra producten.

Kies je eigen foto’s

Tijdens de fotopresentatie tonen we de mooiste foto’s van jouw fotoshoot in lingerie in fullcolour en in zwart/wit. Je bepaalt zelf welke lingeriefoto’s jij het mooiste vindt om te bestellen.
Wil je meer foto’s dan bij de prijs inbegrepen zit? Je kunt altijd extra foto’s bij bestellen.

Boek eenvoudig en snel

Boek de Lingerie Fotoshoot

Laden...

Tips voor een geslaagde lingerie shoot

Kleding voor de lingerie shoot

Tijdens de shoot kun je poseren in 3 outfits. Bedenk vooraf wat je aan wil doen en of je eventueel andere kledij wil gebruiken zoals een overhemd, kimono of sjaal. Bij de lingerie shoot wordt er in detail gefotografeerd, zorg er dus voor dat labels of andere onvolkomenheden in lingerie niet zichtbaar zijn.

Voorbereiding shoot met lingerie

Zoek op internet naar geposeerde lingeriefoto’s die jou aanspreken en bewaar ze. Doe dit een paar keer en neem een moment om je verzameling opnieuw te evalueren. Bewaar daaruit de mooiste foto’s zodat je een kleine selectie overhoudt. Die kunnen we samen doornemen voor jouw erotische shoot.

Persoonlijke hygiëne

Je voelt je mooier als je van top tot teen verzorgd bent. Breng een bezoekje aan de schoonheidsspecialist om je wenkbrauwen bij te laten werken, verzorg je nagels en zorg dat je benen en oksels glad geschoren zijn. Het resultaat van de lingerie fotoshoot is het mooist wanneer ook op het kleinste detail is gelet.

Ontspannen de fotoshoot in

We begrijpen dat je poseren best spannend vindt, al helemaal wanneer je een fotoshoot in lingerie doet! Maar maak je geen zorgen, bij Fotostudio 87 ben je in vertrouwde handen. Ga de avond voor de shoot op tijd naar bed en geniet op de dag zelf van de lingerie fotoshoot.

Beoordeeld met een 9.6!

We zijn natuurlijk ontzettend trots op zo’n resultaat! Bekijk hier de reviews over Fotostudio87 die anderen hebben gegeven.
Heb jij ook een leuke ervaring met ons gehad en ben jij ook super tevreden met onze foto’s? Geef ons jouw review.

casting fotoshoot model acteur spontane man zwart wit
Ontvang alle updates
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We behandelen je gegevens zorgvuldig zoals is opgenomen in onze privacy verklaring.

Kleding voor een erotische fotoshoot in lingerie

Op Pinterest kun je veel ideeën opdoen voor mooie lingerie shoots en de kleding die daarbij gebruikt wordt. Lingeriesetjes heb je misschien al wel in huis, maar met een mannelijk overhemd of een satijnen sjaal kunnen ook hele mooie lingeriefoto’s genomen worden! Wil je een lingerie fotoshoot die een tikkeltje erotisch is, hou je dan vooral niet in om outfits mee te nemen die wat ondeugend zijn.

In onze lingerie fotogalerij kun je ook al veel inspiratie opdoen. Zo zie je bijvoorbeeld ook deels topless foto’s waarbij de aandacht juist niet op de borsten ligt, maar op een detail in de huid. Zo worden foto’s heel smaakvol en niet ordinair.
Geïnteresseerd in een lingerie shoot? Reserveer hem eenvoudig online. Je gaat zeker tevreden zijn!

Discretie lingerie fotografie
De lingerie foto’s op deze site en op onze social media worden alleen gepubliceerd met toestemming van de eigenaar. Zonder jouw goedkeuren zullen we jouw foto’s niet op de website plaatsen en ook niet gebruiken op social media of op een andere manier. Met de foto’s uit jouw lingerie fotoshoot gaan we discreet om!