Glamour duo fotoshoot

Verras je partner met een romantische loveshoot

Iets te vieren of gewoon dolgelukkig met elkaar? Leg de liefde vast met een koppel fotoshoot van Fotostudio 87. Niets is zo leuk en liefdevol om samen met je partner te doen.

Waardevolle herinnering
De love fotoshoot is een waardevolle herinnering voor later. Vaak vergeten we om mooie foto’s van samen te maken. Het worden dan vakantie selfies, toevallige foto’s op feestjes of foto’s met vrienden. Maar echt mooie loveshoot foto’s van jullie samen zitten daar dan niet bij. En later ga je dat super zonde vinden. Ook voor (toekomstige) kinderen is een foto van papa en mama samen een mooi aandenken.

Casual, romantisch, of zelfs een iets gewaagdere loveshoot. Net wat jullie willen in deze koppel fotoshoot. Je kunt vertrouwen op onze ervaring en begeleiden jullie met de verschillende poses zodat je alleen oog hebt voor elkaar. En juist op dát intieme moment leggen we jullie vast op camera.

We maken de foto’s die jij mooi vindt!

Love Fotoshoot

Basic

Fotoshoot 30 minuten
+
20x30cm fotoafdruk
+
10 digitale foto’s

€ 249,-

Meest gekozen

Premium

Fotoshoot 45 minuten
+
20x30cm fotoafdruk
+
20 digitale foto’s
+
Tijdelijk: Luxe fotoalbum cadeau!

Normaal € 389,-

€ 299,-

Exclusive

Fotoshoot 45 minuten
+
20x30cm fotoafdruk
+
40 digitale foto’s
+
Tijdelijk: Luxe fotoalbum cadeau!

Normaal € 489,-

€ 399,-

Tot in de puntjes verzorgd

Visagie & hairstyling

Wil je het maximale uit je fotoshoot halen? Verwen jezelf dan met de luxe van visagie & hairstyling. Hou rekening met 1 uur voorbereidingstijd.

€ 150,-

Per fotoshoot is er gelegenheid om voor 1 vrouw en/of man de visagie en hairstyling te verzorgen. Wil je een fotoshoot met meerdere vrouwen? Neem contact op met de studio voor de mogelijkheden.

fotoshoot visagie en hairstyling

Kwaliteit van de loveshoot

We leveren uitsluitend kwaliteit. Iedere foto wordt daarom met de grootste zorg geschoten. Het licht wordt optimaal afgesteld, jullie krijgen duidelijke aanwijzingen voor een liefdevolle pose en de loveshoot fotograaf doet er alles aan om jullie moment te vangen.

Jullie liefde is bijzonder en dat intieme moment willen wij zo perfect mogelijk vastleggen met onze love fotoshoot.

Stylen fotoshoot koppel

Kiezen jullie voor een stoere uitstraling in jeans, een glamourstijl in gala of gaan jullie voor een meer sexy look?

Tijdens jullie loveshoot mogen jullie poseren in drie outfits. We weten namelijk dat het lastig is keuzes te maken en willen dat jullie koppel fotoshoot naar wens is. In de fotogalerij van de loveshoots kun je al leuke ideeën opdoen!

Geef een fotoshoot cadeau

Voor een jubileum, bruiloft, verjaardag of andere gelegenheid is het geven van een cadeaubon voor loveshoot een uniek idee!
De cadeaubon voor een koppel fotoshoot kun je op verschillende manieren samenstellen: de waarde voor de fotoshoot aangevuld met een tegoed voor extra producten.

Kies je eigen foto’s

Tijdens de fotopresentatie tonen we de mooiste foto’s van de love fotoshoot in kleur en zwart/wit. Jullie bepalen zelf welke foto’s jullie het mooiste vinden om te bestellen.
Wil je meer foto’s dan bij de prijs inbegrepen zit? Je kunt altijd extra foto’s bij bestellen.

Boek eenvoudig en snel

Boek de Loveshoot

Laden...

Tips voor een geslaagde love fotoshoot

Kleding voor de loveshoot

Een loveshoot geeft het mooiste resultaat als ook de kleding op elkaar is afgestemd. Niet alleen in kleur, maar ook in stijl en samenstelling. Tijdens deze koppel fotoshoot kunnen jullie poseren in 3 verschillende outfits. Het is leuk om wat afwisseling te hebben zoals casual, chic en misschien wel gala of iets uitdagends!

Glad gestreken
Vergeet niet je kleding te strijken en neem ze eventueel los op een hanger mee in plaats van opgevouwen in een tas. Kreuken zijn erg goed zichtbaar en dat wil je natuurlijk voorkomen!

Voorbereiding loveshoot

Zoek op internet naar foto’s van koppel fotoshoots die jou aanspreken en bewaar ze. Doe dit een paar keer en neem een moment om je verzameling opnieuw te evalueren. Bewaar daaruit de mooiste foto’s zodat je een kleine selectie overhoudt. Die kunnen we samen doornemen voor jouw loveshoot.

Love fotoshoot met partner

Een loveshoot is natuurlijk altijd met je partner. En of jullie bestaan uit man/vrouw, man/man, vrouw/vrouw of welke andere variatie dan ook. Jullie zijn allemaal van harte welkom bij Fotostudio 87!

Beoordeeld met een 9.6!

We zijn natuurlijk ontzettend trots op zo’n resultaat! Bekijk hier de reviews over Fotostudio87 die anderen hebben gegeven.
Heb jij ook een leuke ervaring met ons gehad en ben jij ook super tevreden met onze foto’s? Geef ons jouw review.

casting fotoshoot model acteur spontane man zwart wit
Ontvang alle updates
Schrijf je in voor de nieuwsbrief

We behandelen je gegevens zorgvuldig zoals is opgenomen in onze privacy verklaring.

Zoek je een loveshoot fotograaf?

Voor een koppel fotoshoot zoek je uiteraard de beste loveshoot fotograaf. Een fotograaf die oog heeft voor detail en die de liefdevolle momenten tussen jullie kan vangen op beeld. De love fotoshoot is een veel geboekte shoot. We kunnen dus wel zeggen dat Fotostudio 87 een ervaren loveshoot fotograaf is.

In onze loveshoot fotogalerij kun je veel inspiratie opdoen. En uiteraard is het heel welkom als je zelf ook voorbeelden hebt van wat je mooi vind. Misschien heb je thuis zelfs al wat poses geoefend voor jullie koppel fotoshoot. We zijn heel benieuwd naar jullie wensen!

Wil je een koppel fotoshoot en ben je op zoek naar een goede en ervaren loveshoot fotograaf? Kijk dan niet verder en boek je loveshoot bij Fotostudio 87!